223029050

O MENI

O MENI

Pozdravljeni na moji spletni strani o naravnih milih in kozmetiki KataLonca.


Sem Katarina, ustanoviteljica blagovne znamke KataLonca.


Po poklicu živilski tehnik ter diplomirana inženirka konfekcijske tehnike. Ker me je že vseskozi zanimalo zdravo življenje, zdrav način življenja sem prevzela in sedaj nadaljujem družinsko obrt z izdelovanjem lastnega pletiva, katero je barvano z ekološkimi barvami (saj je koža največji organ, katera večinoma vsrka tudi vse strupe iz oblačil ter okolice). Iz lastnega pletiva se izdeluje različne izdelke oblačil za prosti čas, oblačila za dojenčke ter otroke kot tudi odrasle osebe. Več informacij o izdelkih dobite na spletni strani  www.strojan.si

Poleg naravnih oblačil spada zraven tudi naravna kozmetika. Zato sem opravila in obiskala vrsto tečajev na to temo in se usmerila v izdelavo naravnih trdih mil iz rastlinskih masel ter olj ter raznimi dodatki, kot so zelišča, glina, sol, med....

Svojo dopolnitev mil sem razširila tudi na izdelavo trdih šampon ploščic, solnih pilingov za čiščenje kože ali bolje rečeno za malce razvajanja duše. Zraven spada tudi nega ustnic, za to je najbolj primeren naravni Balzam za ustnice.

Najbolj sem ponosna seveda na svojo kozmetiko, saj sem pridobila certifikat Naravna kozmetika z bio sestavinami in Vegan. To mi daje potrdilo in motivacijo, da delam dobro, da so izdelki kvalitetni, narejeni iz kvalitetnih sestavin in da stranke vedo, da dobijo kvaliteten izdelek narejen z ljubeznijo.

Hvala vsem mojim zvestim uporabnikom! Zlati ste!


Ker mi pa to še ni bilo zadosti, sem zaenkrat opravila tudi prvo in drugo stopnjo tečaja REIKI po metodi Usui. Reiki lahko izvajam tudi na daljavo.

Obiskovala in na koncu tudi uspešno opravila tečaj klasične masaže telesa in tako sem pridobila diplomo za Klasično (švedsko) masažo telesa. Izvajam tudi samo masažo hrbta ali samo masažo nog.


Z veseljem se ukvarjam z naravnimi izdelki tako z oblačili kot kozmetiko, ker s tem največ naredimo zase ter za okolico in narava nam bo enkrat hvaležna.Izdelovanje naravnega mila:
V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.