223029050

NARAVNA SVEČKA / MASAŽNA SVEČKA

Naša kolekcija naravnih sveč in masažnih sveč je ustvarjena z ljubeznijo do narave in strastjo do kakovostnih surovin. Vsaka sveča je ročno izdelana z uporabo naravnih sestavin, brez škodljivih kemikalij, kar zagotavlja ne samo prijetno vonjavo, temveč tudi blagodejno izkušnjo za vaše čute.

Pri izdelavi naših sveč uporabljamo visokokakovostne rastlinske voske, naravna eterična olja ter steklene posode, ki so popolnoma reciklirane. Naša predanost trajnostnemu načinu življenja se odraža v vsaki sveči, ki jo ustvarimo. Prižig naše naravne sveče je kot odprtje vrata v naravni raj, kjer se sprostite ob čistem in pomirjujočem vonju.

Zakaj izbrati naše naravne sveče? Ker so:

  1. Brez škodljivih kemikalij: Naše sveče ne vsebujejo parafina ali drugih umetnih snovi, ki bi lahko sproščale toksične hlape. To pomeni, da lahko brez skrbi uživate v čistem vonju narave.
  2. Trajnostno pridobljeni materiali: Voski, ki jih uporabljamo, so pridobljeni na trajnosten način, kar pomeni manjši vpliv na okolje. Posode za sveče so iz recikliranih materialov, da zmanjšamo odpadke.
  3. Eterična olja za dodatno blagodejnost: Dodajamo naravna eterična olja, ki ne le odišavijo prostor, ampak tudi prispevajo k vašemu dobremu počutju. Vsaka vrsta sveče je skrbno oblikovana za določen učinek, bodisi sproščujoč, poživljajoč ali pomirjujoč.

Nasvet za optimalno izkušnjo:

  1. Priporočila za gorenje: Vsakič, ko prižgete svečo, ji dovolite, da gori dovolj časa, da se popolnoma raztopi vrhnja plast. Ta preprost korak omogoča, da sveča enakomerno gori, preprečuje nastajanje luknje ob stenju in podaljša čas uživanja v njenem prijetnem svetlobnem objemu.

  2. Obrezovanje stenja: Pred vsakim prižigom odrežite stenj na približno 0,5 cm nad voskom, kar bo ohranilo čisto gorenje sveče.

  3. Omejitev gorenja: Ne pustite, da sveča gori več kot 5 ur neprekinjeno, saj to prispeva k varnosti in ohranjanju kakovosti gorenja.

Opozorilo o uporabi sveč: Kljub vsem prednostim naravnih sveč je pomembno, da pri njihovi uporabi ostanete previdni. Nikoli ne puščajte prižgane sveče brez nadzora in jo postavite na stabilno površino, stran od vnetljivih materialov. Prav tako pazite, da je sveča postavljena izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov. Redno obrezujte stenj sveče, da preprečite nastanek dima.

Uživajte v čarobnosti narave z našimi naravnimi svečami in dovolite, da vonj narave napolni vaš prostor z nežno toplino in harmonijo.


MASAŽNA SVEČKA

MASAŽNA SVEČKA

Uživajte v popolnem razvajanju z našo masažno svečko, ki je ustvarjena ročno z ljubeznijo do naravni..

10.50€ Brez DDV: 8.61€

NARAVNA SVEČKA - CVET

NARAVNA SVEČKA - CVET

Naša naravna sveča je narejena iz čistega sojinega voska, ki je okolju prijazen in brez škodljivih k..

10.50€ Brez DDV: 8.61€

Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)