223029050

KLASIČNA MASAŽA TELESA

Pozdravljeni, sem Katarina, strastna in predana licencirana maserka, specializirana za klasično (švedsko) masažo telesa. Moja predanost temu področju je pripeljala do pridobitve diplome Maserka klasične (švedske) masaže telesa.

Klasična masaža telesa je priznana terapevtska tehnika, ki ima zelo pozitiven vpliv na vaše telo in duha. Z njo lahko zmanjšate stres, lajšate bolečine v mišicah, izboljšate prekrvavitev ter dosežete globoko sprostitev. S svojim znanjem in veščinami iz nedavnega tečaja sem pripravljena, da vam ponudim najboljšo izkušnjo klasične masaže telesa.


Klasična masaža telesa vključuje nežno manipulacijo mehkih tkiv vašega telesa, kar pripomore k zmanjšanju bolečin, izboljšanju cirkulacije in sprostitvi mišic. Masažo običajno izvajamo na goli koži, vendar vedno zagotovim diskretnost in udobje s pokrivanjem stranke z brisačo ali odejo.

Postopek se začne z nežnim ogrevanjem mišic, pri čemer uporabim različne tehnike, kot so drgnjenje, tapkanje in vibriranje. Nato nadaljujem s specifičnimi tehnikami, kot so gnetenje, pritiskanje, raztezanje in globoka masaža, da olajšam napetost mišic in zmanjšam bolečine. Masažo lahko prilagodim vašim potrebam, osredotočim se lahko na določena področja telesa ali pa izvedem celostno masažo celega telesa.

Pri mojih storitvah lahko izbirate, ali želite klasično masažo telesa združiti z aromaterapijo. Pri aromaterapiji uporabljam kakovostna eterična olja, ki se nanašajo na kožo ali razpršijo v prostoru, kar še dodatno poveča sproščanje in vaše dobro počutje. Trajanje masaže je prav tako prilagodljivo in običajno traja od 45 do 60 minut.

Vaše zdravje in dobro počutje sta mi izjemno pomembna, zato vas obveščam, da klasična masaža ni primerna za vsakogar, še posebej, če imate kakšno medicinsko stanje ali poškodbo. Preden se odločite za masažo, se posvetujte z zdravnikom, ki vam bo svetoval, ali je ta terapevtska tehnika primerna za vas.

Zdaj je pravi čas, da se prepustite razkošju klasične masaže telesa. Stopite v stik z menoj in skupaj bomo našli pravo rešitev za vaše potrebe in cilje. Vaše telo si zasluži najboljšo nego, in to je tisto, kar vam želim ponuditi. Vaša dobrobit je moja največja skrb.V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.