223029050

BALZAM ZA USTNICE


Naravni Balzam za ustnice: Ljubezen za vaše ustnice in okolje

Balzam za ustnice je izdelek, ki postane nepogrešljiv del naše vsakodnevne rutine. Pomembno je, da izberemo balzam, ki ne le neguje naše ustnice, ampak tudi spoštuje naše telo in naš planet.

Naravna ljubezen za vaše ustnice

Naravni balzam za ustnice je prava ljubezen za vaše ustnice. V nasprotju s številnimi konvencionalnimi balzami, ki vsebujejo sintetične snovi, kot so parafin, mineralno olje, silikoni, parabeni in umetne dišave, naravni balzami za ustnice združujejo moč naravnih sestavin.

Sestavine naravnega Balzama za ustnice

Naravni balzami za ustnice vsebujejo sestavine, kot so čebelji vosek, karitejevo maslo, kakavovo maslo, jojobino olje, avokadovo olje in eterična olja. Te sestavine nežno vlažijo, mehčajo in obnavljajo vaše ustnice, zaradi česar so naravni balzami idealni za nego suhih, razpokanih in občutljivih ustnic.

Prijaznost do telesa in okolja

Naravni balzami so bolj prijazni do našega telesa, saj ne vsebujejo škodljivih kemikalij. Prav tako so bolj okolju prijazni, saj se sestavine, uporabljene v njih, pridobivajo iz ekoloških virov in brez nepotrebnih kemikalij, ki lahko onesnažujejo okolje.

Certifikat Naravna kozmetika z bio sestavinami

Če iščete balzam za ustnice, ki je bolj naraven in manj škodljiv, izberite naravni balzam za ustnice z certifikatom Naravna kozmetika z bio sestavinami. S tem boste poskrbeli za svoje ustnice in za okolje, saj so takšni izdelki narejeni z ljubeznijo do narave.

Naravno, narejeno z ljubeznijo, za vaše mehke in srečne ustnice.


BALZAM ZA USTNICE

BALZAM ZA USTNICE

Balzam je primeren za vsakodnevno nego vaših ustnic. Izdelan je iz naravnih sestavin, kot so če..

4.50€ Brez DDV: 3.69€

Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)